Wedstrijdteam

Met ons wedstrijdteam zijn wij zeer actief op samengestelde menwedstrijden. Rob rijdt internationale wedstrijden in de rubriek tweespan paarden. Rowie is zijn groom in alle onderdelen: dressuur, vaardigheid en marathon. De verzorging van de paarden, alle andere hand- en spandiensten en de taak als reserve-groom wordt opgepakt door Manon van Laarhoven en Lieke Kaal. Ook op stal vormen wij een hecht team. Manon en Lieke zijn dagelijks op stal om te helpen bij de trainingen van de paarden, de stalwerkzaamheden en alle overige zaken die voorkomen. Naast Manon en Lieke gaat onze vaste kok mee op wedstrijden om voor de catering te zorgen. We zijn ontzettend dankbaar met dit team om ons heen.

Hieronder stellen wij graag ons team aan jullie voor:

Manon

Manon is als pensionklant op Stal van den Heuvel gekomen. Toen zij besloot weer te gaan mennen, heeft ze haar pony First Domino gekocht. Jong en onbeleerd. Samen met Rob heeft zij hem beleerd en start ze sinds 2017 in de enkelspan pony rubriek. Rowie groomt bij haar op de wedstrijden in alle onderdelen. Naast het mennen werkt Manon als persoonlijk begeleidster in de gehandicaptenzorg.

Lieke

Lieke komt al vele jaren bij familie van den Heuvel. Ze heeft 10 jaar lang bij Toon, vader van Rob, gegroomd. Nu heeft ze de leidsels van Forever Special en Don Diego overgenomen en start ze met dit span in de klasse L bij de tweespan paarden. Rowie groomt bij haar in de dressuur en vaardigheid, Rob is haar vaste coach en groom in de marathon. In het dagelijks leven staat Lieke voor de klas in het speciaal onderwijs.

Frans & Jacqueline

Trouwe supporters Frans en Jacqueline, ouders van Rowie, zijn bij alle wedstrijden aanwezig om aan te moedigen en te helpen waar nodig. Doordat Frans een grote hobby heeft in de motorsport, ligt zijn interesse ook bij het optimaliseren van de marathonwagen. Ook het goede poetswerk van Frans komt ten goede, de koetsen zien er altijd tip top uit. Jacqueline komt altijd kijken en leest indien nodig ook de proeven bij Rowie voor. Daarnaast ondersteund ze het team waar nodig!

Bikkel

Bikkel is niet meer weg te denken bij Team van den Heuvel. Thuis loopt hij graag mee over stal en bewaakt hij het terrein. Daarnaast gaat hij gaat naar alle wedstrijden en wordt daar door iedereen herkent. Hij geniet van de aandacht en vind het heerlijk om zelfstandig het terrein te verkennen.